True Colors

2019 # just shine! # show your true colors.......

 

Wie ben je?

In hoeverre ken je jezelf?

Waar wordt je blij van &

wat kost jou energie? 

 

Is dit jouw ware gezicht?

Of zet je een masker op en laat je krampachtig iets anders zien?

Heb je misschien een muurtje om jezelf gebouwd, omdat je niet meer gekwetst wilt worden?

Durf je 'al op te staan' en uit de pas te lopen als het nodig is om te voldoen aan jouw behoefte? 

Of nog niet en laat je je toch stiekem leiden door anderen? 

 

Afgelopen week besprak ik het met een vriendin en waren we dankbaar dat we steeds meer onszelf durven zijn. Wat was dat een mooi en dierbaar gesprek, het inzicht was er al bij ons individueel, maar wat was het fijn dit te delen met elkaar!  En dat we onszelf kunnen omarmen.  Met heel veel moois in ons.......maar ook met de schaduwkanten die we zelf wat minder fraai vinden, want ook dat is onderdeel van jou en mij. 

 

Zonder schaduw geen zon!! Dus ik ga vanavond 100% mezelf ...lekker van het weekend genieten; mijn vrolijke-, liefdevolle- en lekker chaotische- ....maar ook onrustige- en soms ongeduldige ik!

Het goede nieuws is, dat we niet perfect hoeven zijn. 

 

Jij wel?

 

p.s. mocht het antwoord toch 'ja' zijn (wat ik niet hoop) dan heb ik nog een mooie quote voor jou:

"good enough is the new perfect"