Bij Lichter Leven gaan we 'back to nature'....op zoek naar jouw natuurlijke balans.Ik behandel gelijktijdig lichaam, geest en ziel. Simpelweg omdat dit nu eenmaal niet los van elkaar functioneert. Ik werk met verschillende werkvormen, maar altijd met de vijf natuurgerichte principes als uitgangspunt in de behandeling: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding & psyche.

 

 

Deze holistische behandeling is voor iedereen geschikt - voor mens en dier- en bij alle soorten klachten. Maar ook als je je klachten niet onder woorden kunt brengen, je simpelweg niet lekker in je vel zit of te horen hebt gekregen dat je met deze klachten maar moet leren leven.

 

 

Ik zoek met hulp van kinesiologie (spiertesten) naar de disbalans en kijk daarbij ook - vaak in tegenstelling tot regulier behandelaren-  naar de oorzaak die de klacht in stand houdt. Vervolgens test ik welke natuurlijke herstelmiddelen / behandelvorm je nodig hebt om jouw persoonlijke evenwicht te hervinden en je weer happy te voelen.

 

 

Waar de ene persoon baat heeft bij homeopathie, zal de ander beter herstellen met hulp van bijvoorbeeld een voedingsadvies, bloesems, vitaminen en mineralen, kleuren, edelstenen, een engelenhealing, aromatherapie of frequentie-therapie (energetische middelen) op maat. De middelen worden individueel voor jou getest en ik hoef dus niet te zoeken binnen bepaalde groepen geneesmiddelen, wat het meest effectief lijkt voor jou. We hebben gewoonweg meteen het meest effectieve middel (of een combinatie van middelen) te pakken!

 

 

Het mooie van deze methodiek is dat de balans op deze manier -van binnenuit- ook echt hersteld kan worden. Een goed gesprek - een stukje life coaching-  maakt automatisch onderdeel uit van mijn behandelingen. Het is heel waardevol vanuit bovenstaand proces te praten met elkaar. En wat is het mooi om te ervaren dat bewustwording de behandeling positief ondersteund! 

 

 

Hoeveel consulten je nodig hebt is afhankelijk van jou als persoon en je klacht(en). Vaak volstaan enkele consulten om opnieuw in balans te komen, al zijn er altijd uitzonderingen natuurlijk. Afhankelijk van wat je lichaam aangeeft in de test, kom je tussen de vier en acht weken terug. Af en toe is het nodig dat ik je verwijs.  

 

 

Aan het eind van ieder consult krijg je natuurlijke middelen (remedies) mee, op maat voor jou gemaakt. Heel sporadisch is het nodig, dat je toch nog zelf iets aanschaft. Dat kunnen natuurlijke middelen zijn die je lichaam in een andere toedieningsvorm nodig heeft.