Rust in je hoofd, meer energie en minder klachten :-) 

 

Access Bars® is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten

Op een dag kwam ik een foto tegen op Facebook. Ik zag een stralende vrouw deze behandeling geven! Zij straalde zóveel levenslust uit en ik voelde meteen: “dat wil ik ook!” Het was geen rationeel besluit. Mijn hoofd was er niet echt bij betrokken. Het was alsof mijn ziel mij een vriendelijk zetje gaf in de goede richting.

 

Ik gaf mij op voor een Access Bars® opleiding en leerde hoe ik deze mooie behandelwijze zelf kon toepassen. Kort daarna ging ik Access Bars® behandelingen geven in mijn praktijk en ik was verrast door de mooie en krachtige resultaten.

Mensen voelen zich veel rustiger, hun hoofd wordt opgeruimd, ze durven meer zichzelf te zijn en hebben opeens energie voor tien!  

 

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen in een comfortabele ligstoel -onder een warm dekentje- terwijl ik jou behandel door een aantal punten ('the bars') op je hoofd zachtjes aan te raken. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Hoe fijn is dat?

 

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad, je voelt je rustig. In het beste geval verandert je hele leven! De ervaringen zijn erg divers maar altijd prettig en mooi.

 

De weken na de behandeling merk je de kleine en grote verschillen op. Je lichamelijke klachten zijn verdwenen, je slaapt goed, je stresslevel is van een 8 naar een 4 gegaan etc. 

  • Ben je altijd druk in je hoofd?
  • Vind je het lastig om te ontspannen?
  • Maak je lijstjes van wat je allemaal nog moet doen?
  • Wil je graag alles goed doen?
  • Heb je de neiging om te focussen op wat er nog niet goed gaat?

Dan is Access Bars® iets voor jou! Wil je ervaren wat Access Bars® voor jou kan doen?

Maak dan een afspraak voor een behandeling.