Totaal Balans Behandeling:

Deze holistische behandeling is voor iedereen geschikt - voor mens en dier, voor jong en oud- en bij alle soorten klachten. Maar ook als je je klachten niet onder woorden kunt brengen, je simpelweg niet lekker in je vel zit of te horen hebt gekregen dat je met deze klachten maar moet leren leven.

 

Ik zoek met hulp van kinesiologie (spiertesten) naar de disbalans en kijk daarbij ook - vaak in tegenstelling tot regulier behandelaren-  naar de oorzaak die de klacht in stand houdt. Vervolgens test ik welke natuurlijke herstelmiddelen / behandelvorm je nodig hebt om jouw persoonlijke evenwicht te hervinden en je weer happy te voelen. In 2018 heb ik leren werken met de engelenenergie. Mijn indianengids en de engelen steunen mij in de uitvoering van dit werk. En je snapt wel, dat als ze mij steunen, jij hierdoor ook gesteund wordt tijdens jouw behandeling :-) 

 

Waar de ene persoon baat heeft bij homeopathie, zal de ander beter herstellen met hulp van bijvoorbeeld een voedingsadvies, bloesems, vitaminen en mineralen, kleuren, edelstenen, een engelen of eenhoorn healing, aromatherapie of frequentie-therapie (energetische middelen) op maat. Als je ondersteuning nodig hebt in de vorm van natuurlijke middelen worden deze individueel voor jou getest. Ik hoef dus niet te zoeken binnen bepaalde groepen geneesmiddelen, wat het meest effectief lijkt voor jou. We hebben gewoonweg meteen het meest effectieve middel (of een combinatie van middelen of behandelvormen) te pakken!  

    

Het mooie van deze methodiek is dat de balans op deze manier -van binnenuit- ook echt hersteld kan worden. Een goed gesprek - een stukje life coaching-  maakt automatisch onderdeel uit van mijn behandelingen. Het is heel waardevol vanuit bovenstaand proces te praten met elkaar: bewustwording werkt heel ondersteunend voor jouw behandeling. 

Ik maak hierbij ook vaak gebruik van kaartleggingen.

  

Hoeveel consulten je nodig hebt is afhankelijk van jou als persoon en je klacht(en). Vaak volstaan enkele consulten om opnieuw in balans te komen, al zijn er altijd uitzonderingen natuurlijk. Afhankelijk van wat je lichaam aangeeft in de test, kom je tussen de vier en acht weken terug. Af en toe is het nodig dat ik je verwijs.  

 

Aan het eind van ieder consult krijg je  (indien nodig) natuurlijke remedies mee, op maat voor jou gemaakt. Heel sporadisch is het nodig, dat je toch nog zelf iets aanschaft.

Dat kunnen natuurlijke middelen zijn die je lichaam in een andere toedieningsvorm nodig heeft.