Onderstaande uitspraken zijn ervaringen van cliënten, deels mondeling gehad, deels schriftelijk. Ik deel ze anoniem in het kader van de AVG.

 

 

*Ik weet niet wat en hoe, snap het nog steeds niet, maar je hebt het altijd goed.

 

 

*Voel me altijd al lichter als ik hier wegga! Zo fijn om bij jou te komen.

 

 

*Weet je, er is ECHT iets wezenlijks veranderd, eerst hield angst me altijd tegen, nu zie ik mezelf gewoon dingen doen. Dingen waarvoor ik misschien nog wel wat angst heb, maar gelukkig veel minder.... het blokkeert me gewoonweg niet meer. Ik ga het simpelweg aan, ik doe het en het slaagt. Wauw!! Ik voel me weer krachtig.

 

 

*Ik zei tegen mijn moeder, ga dan mee naar mijn tovervrouwtje....😂Misschien kun je haar ook helpen?

 

 

*Echt, hoef ik niet meer terug te komen? Kan ik het weer zelf? Dat meen je niet. Dat vind ik helemaal niet fijn eigenlijk....😉

 

 

*Na huisarts en dermatoloog die er niet uitkwamen na 1 consult verlost van mijn huiduitslag. Had ik nu maar eerder in de gaten gehad dat ik zo slecht reageer op zoetstoffen. En niemand die op dit idee is gekomen. Dankzij  jou, ben ik nu van mijn uitslag en jeuk af, simpelweg door de zoetjes te laten staan en de vervangers te gebruiken die jij adviseerde. Na een aantal weken was ik klachtenvrij.

 

 

*Eindelijk geen jeuk meer, omdat ik nu weet dat ik dit kreeg van het wasmiddel. Fijn dat je meteen een alternatief hebt kunnen testen, wat ik wel goed verdraag! 

 

 

*Mijn buikpijn is eindelijk weg doordat je parasieten getest hebt en deze behandeld hebt met druppels. Niks geen spastische darm dus! Ik dacht het wel, dat er wat anders aan de hand was. Dank je wel!!!!

 

 

*Mijn stemming is weer top, dankzij jouw druppels. Het heeft even geduurd, maar wat ben ik blij dat ik je heb gevonden en jouw adviezen heb opgevolgd.

En vooral heb volgehouden. Want inderdaad, zoals je altijd zegt, een disbalans die al langer bestaat is niet in een paar dagen opgelost.

 

 

*Mijn dochter heeft al maanden geen blaasontsteking meer gehad dankzij jouw behandelingen.

 

 

*Ohhh, ik ben zoooo blij dat ik je gevonden heb!

 

 

*Ik heb jou aangeraden bij mijn collega, ik hoop dat je haar ook kunt helpen. Heeft ze al gebeld? Oh nee, dat mag ik niet vragen natuurlijk. 😂