Praktijk LLeven is aangesloten bij:

 

*St. Complementair Aanvullende Therapeuten: CM2015-20-03-19 level 5

 

*Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg : licentie 190348R

 

*AGB code praktijk: 90063320

 

*AGB zorgverlenerscode:  90103983

 

 

Afhankelijk van je verzekeraar/gekozen pakket worden consulten (deels) vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Consulten worden gefactureerd onder 24002 Kinesiologie of 24005 Natuurgeneeskunde overig.

 

 

Informeer altijd voorafgaand aan je consult of je daadwerkelijk ook in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit je aanvullende verzekering  zodat je niet voor verrassingen komt te staan achteraf. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

 

Behandeling

Tijdens de intake brengen we je hulp/behandelvraag in kaart en wordt er een behandelovereenkomst getekend.

Een afspraak duurt gemiddeld 60 min (ik reken voor een consult tussen de 45 en 75 min) Behalve een intake, dat is een eerste afspraak, dit kost vaak wat meer tijd. 

 

 

 

 

Online Behandeling

Behandelingen kunnen -dankzij mijn mediamieke gave- ook 'online' plaatsvinden, dat gebeurt dan via een actuele foto per whatsapp en aansluitend mail/whatsapp contact. Ik hanteer eenzelfde tarief.

Het voordeel is dat je geen reiskosten hebt en het misschien prettiger voor je aanvoelt. Ik ben immers ver weg maar toch dichtbij. En...het kost je geen consult-tijd! Soms kan dit handig zijn in alle dagelijkse drukte. Na afloop van een fotoconsult krijg je per email een verslag van mij. De middelen die je nodig hebt, verzend ik via de brievenbuspost. ( 3 euro verzendkosten) Als je liever een verzending via pakketpost wilt, vraag ik je de kosten geheel te vergoeden.

 

 

 

 

Afzeggen van afspraken 

Geplande afspraken kunnen tot 24 u vooraf kosteloos worden verzet of afgezegd. Voor afspraken die binnen 24 u worden afgezegd ben ik helaas genoodzaakt 30 euro in rekening te brengen. 

 

 

 

 

Tarieven 

*Vragen of ervaren of het 'klikt'?

Onze kennismaking (ongeveer 15 min) =  gratis 😉 

(telefonisch of 'live' in de praktijk)

 

 

*Intakegesprek met vervolgconsult = 110 euro

(wordt gesplitst gefactureerd)

 

 

*Vervolgconsult (afspraak tussen de 45 en 75 min) = 88 euro. 

 Indien een consult langer duurt dan 75 min bedraagt het tarief 22 euro per 15 min   extra.     

 

 

*Kort consult (max 30 min)= 44 euro 

 

 

*Losse testvragen / mini consult (max 15 min) per whats app/mail of telefonisch = 

22 euro

  

 

*Verzendkosten ( middelen per post) = 3 euro.

 

 

*Per consult reken ik een vast bedrag van 10 euro voor de middelen (druppels of roller) die je meekrijgt. Deze zijn voor eigen rekening.

 

 

Overig

Ik adviseer bij voorkeur een volledig consult. Klachten moeten vaak in het grote geheel worden bezien voor een adequate meting / blijvende balans/ goed resultaat.

 

Na een consult stuur ik je een betaalverzoek en ontvang je de factuur per mail zodat je deze zelf in kunt dienen bij je zorgverzekeraar.