Praktijk LLeven is aangesloten bij:

 

*St. Complementair Aanvullende Therapeuten: CM2015-20-03-19 level 5

 

*Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg : licentie 190348R

 

*AGB code praktijk: 90063320

 

*AGB zorgverlenerscode:  90103983

 

Afhankelijk van je verzekeraar/gekozen pakket worden consulten (deels) vergoed vanuit een aanvullende verzekering.

 

Informeer altijd voorafgaand aan je consult of je daadwerkelijk ook in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit je aanvullende verzekering  zodat je niet voor verrassingen komt te staan achteraf. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

 

Behandeling

Tijdens de intake brengen we je hulp/behandelvraag in kaart en wordt er een behandelovereenkomst getekend.

Consulten duren gemiddeld 60 min. Soms wat langer of korter.

 
   

Behandelingen kunnen -dankzij mijn mediamieke gave ook op afstand plaatsvinden, dat gebeurt dan via een actuele foto. Het voordeel is dat je geen reiskosten hebt en het misschien prettiger voor je aanvoelt. Ik ben immers ver weg maar toch dichtbij. En...het kost je geen consult-tijd! Soms kan dit handig zijn in alle dagelijkse drukte. Na afloop van een fotoconsult krijg je per email een verslag van mij. De middelen die je nodig hebt, verzend ik via de brievenbuspost. Dit is inbegrepen bij de consultprijs.  Als je liever een verzending via pakketpost wilt, vraag ik je de kosten geheel te vergoeden.

 
   

Afzeggen van afspraken 

Geplande afspraken kunnen tot 24 u vooraf kosteloos worden verzet of afgezegd. Voor afspraken die binnen 24 u worden afgezegd ben ik helaas genoodzaakt 30 euro in rekening te brengen. 

 
   

Tarieven

*De consultprijs bedraagt tussen de 40 en 80 euro, afhankelijk van de vraag & tijdsduur (wil je een volledig consult of heb je een enkelvoudige vraag, bijv een allergenenmeting?)    

*Ik adviseer bij voorkeur een volledig consult, omdat klachten vaak in het grote geheel bezien moeten worden voor een blijvende balans / goed resultaat.

*Bij een fotoconsult vraag ik vooraf een gedeeltelijke betaling.

*Na een consult stuur ik je een betaalverzoek en ontvang je de factuur per mail zodat je deze zelf in kunt dienen bij je zorgverzekeraar.