Betaling:

Ik wil mijn energie heel graag focussen op jou en jouw herstel en niet op aanverwante zaken :-) Daarom vraag ik je af te rekenen tijdens je consult. Bij een online behandeling / consult vraag ik je vooraf te betalen. Indien ik je betaling heb ontvangen + een actuele foto per whats app plan ik je in voor een consult. 

 

Annulering:

Een geplande behandeling kan tot 24 u vooraf geannuleerd worden. Indien dit binnen de 24 u vooraf gebeurd, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

CAT:

Ik heb mijn level 5 registratie (o.a. vergoeding zorgverzekeraars) losgelaten.  Met ingang van 1 jan 2020 ben ik weer CAT level 4 therapeut en worden behandeling niet vergoed.

Het CAT werkt samen met een geschilleninstantie, aangesloten bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport.

Het CAT biedt kwaliteitsgarantie en is er voor alle alternatief genezers, alternatief therapeuten en complementair therapeuten. CAT leden voldoen aan WKKGZ.

 

Keuzevrij bij mij:

Ik ben aangesloten bij keuzevrij bij mij. Dit initiatief is opgericht in de corona tijd. Je bent bij mij altijd welkom, wel of niet gevaccineerd, voor of tegen. Bij corona-/griepachtige klachten ga ik ervan uit dat je even contact met mij opneemt.